Συμμετοχή στη γιορτή ροδιού 2018

  Το Σχολείο μας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, συμμετείχε στην 7η γιορτή ροδιού 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

  Προετοιμαστήκαμε πυρετωδώς την τελευταία εβδομάδα, για να παρουσιάσουμε τις δημιουργίες μας. Την τελευταία μέρα στήθηκε και το περίπτερό μας, όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες. Στις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να δείτε μερικές από τις δημιουργίες μας. Ο πάγκος μας περιελάμβανε διακοσμητικά ρόδια, μπρελόκ, διακοσμητικά ημερολόγια, βαζάκια με αποξηραμένα σπόρια ροδιού, βαζάκια μαρμελάδας, ζωγραφιές… όλα με θέμα το ρόδι.

  Εκτός όμως από τις κατασκευές των μαθητών/τριών του Σχολείου, το περίπτερό μας είχε και φρέσκο χυμό ρόδι, τον οποίο στύβαμε εκείνη την στιγμή μπροστά στα μάτια των επισκεπτών καθώς και φρέσκα σπόρια ροδιού. Ο εξοπλισμός και τα ποοοολλλάαα ρόδια μας παραχωρήθηκαν από τον κύριο Δημήτρη και τον ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό! Επίσης ευχαριστούμε και την κυρία Ευτυχία για τα ρόδια που μας προσέφερε.

Το τέλος της γιορτής μας βρήκε ξεθεωμένους, όμως ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς διασκεδάσαμε κάθε στιγμή της εκδήλωσης.

   Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δραστηριότητας αυτής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο Διδασκόντων, τη Διευθύντρια μας κυρία Ντάκου καθώς και τα μέλη του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ερμιόνης, τα οποία μας βοήθησαν τόσο πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της γιορτής. Και του χρόνου να είμαστε υγιείς να το επαναλάβουμε!!!

Follow by Email