Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Πιστοποιητικό υιοθεσιας ευχής από το Σχολείο μας

Το Σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα “Αστέρι της ευχής”. Με την αγορά των αστεριών του ” Make a wish “, από κάθε τάξη του Σχολείου μας, θα γίνει εφικτή η εκπλήρωση των ευχών της πεντάχρονης Χριστίνας και της δεκαπεντάχρονης Κατερίνας.

Christmas Bazaar

We are pleased to invite you to the Ermioni Primary School Christmas Bazaar…

Παραλαβή βαθμολογίας Α τριμήνου

Την Παρασκευή, 16/12/2022 και ώρα 13:15 (μετά το τέλος των μαθημάτων του Σχολείου) θα δοθούνν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας για το Α τρίμηνο. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης στο Μουσείο Παιχνιδιών Ερμιόνης-Εστία Πολιτισμού

Το παιδί με το πατίνι, οι βόλοι, τα φούσια, τα κανάρια, οι σβούρες, το πίτσι, τα τσίγκινα παιχνίδια, τα μολυβένια στρατιωτάκια, οι κούκλες, …

Ημέρες Συνάντησης με τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων (Eπικαιροποίηση 2/11/2022)

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του ωρολογίου προγράμματος οι ημέρες συνάντησης των γονέων με τους εκπαιδευτικούς είναι:

« Φως και φωτιά τα χρόνια τα παλιά»

Την Τρίτη 4/10/2022 η Γ2 τάξη επισκέφτηκε το ΙΛΜΕ προκειμένου να παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Φως και φωτιά στα χρόνια τα παλιά». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία με τη βοήθεια της κ. Ήρας Φραγκούλη-Βελλέ και της κ. Κατερίνας Σκούρτη να ανακαλύψουν πηγές φωτός του παρελθόντος σε συνθήκες απουσίας του ηλεκτρικού ρεύματος.

Follow by Email