Ενημέρωση για προσέλευση μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών στο Σχολείο για το σχολικό έτος 2021-2022 και προμήθεια self – tests.

Από σήμερα Τετάρτη 8/9 έως και την Παρασκευή 17/9 , θα διατίθενται δωρεάν από τα φαρμακεία 6 self tests για τρεις εβδομάδες, σε εργάσιμες μέρες και ώρες (όχι εφημερεύοντα).

Τη Δευτέρα οι μαθητές/μαθήτριες πρέπει να προσέλθουν με self test. Στη συνέχεια, οι μαθητές πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο με self test που θα κάνουν δύο φορές την εβδομάδα και θα ελέγχεται από το σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Οι εκπαιδευτικοί θα προσέρχονται στις σχολικές μονάδες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊο (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, με ευθύνη και κόστος του εργαζομένου,  το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα έως 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο και θα ελέγχεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους το τεστ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9.

Follow by Email