Παράταση εγγραφών στο ΠΣΔ

 Σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας παρατείνεται η περίοδος εγγραφών στο ΠΣΔ μέχρι τις 30/3/2020. Όσοι γονείς δεν έχουν εγγράψει τα παιδιά μέχρι τώρα παρακαλούνται να το κάνουν.

Οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας της ασύγχρονης εκπαίδευσης στο Σχολείο μας

1) Όσοι γονείς δεν έχουν εγγράψει τα παιδιά του μέχρι τώρα στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ΠΣΔ) παρακαλούνται να το κάνουν. Μπαίνουν στην ιστοσελίδα  https://register.sch.gr/students  και συμπληρώνουν τα στοιχεία που τους ζητούνται. Όσοι δεν γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου του παιδιού  (βρίσκεται στον τελευταίο έλεγχο βαθμολογίας που πήραν), μπορούν να επικοινωνήσουν  με το Σχολείο και ΜΟΝΟ ΜΕ email (mail@dim-ermion.arg.sch.gr).  Ομοίως,  όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή επικοινωνήστε με το Σχολείο ΜΟΝΟ  με e-mail. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας.  (Κρατήστε το username και τον κωδικό χρήστη)

2) Όσοι γονείς έχετε εγγράψει τα παιδιά σας στο Πανελλήνιο Σχολικό να αναμένετε περαιτέρω οδηγίες, οι οποίες θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου και σε όσους έχουν στείλει το e-mail  τους  στο Σχολείο.  Θα ενημερωθείτε όλοι.

Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση των εγγραφών στο ΠΣΔ είναι το ακόλουθο:

Παράταση εγγραφών

Follow by Email